Innholdet i denne artikkelen er mer enn 6 år gammel. Vennligst ta dette i betraktning når du leser artikkelen. All teknisk informasjon er sannsynligvis utdatert!

Jeg er en av de som har litt lang vei til kontoret, og liker å bruke den tiden på å høre på noen podcaster. Man har så klart humor fra NRK, P3 og Ricky Gervais eller mer seriøst innhold fra Serial og Radiolab, men ønsker du å få inn litt mer faglig stoff fra filmverden så har jeg samlet en kort liste med tips som er verdt å sjekke ut.

 

Indie Film Academy

«The Indie Film Academy Podcast features interviews with industry insiders in every aspect of the filmmaking process. Our goal is to give filmmakers as much information as possible about the entire filmmaking process so that they don’t make the mistakes that many filmmakers have made in the past. Our focus is not simply on one way to make a film, but of the many different ways that filmmakers have found success with a variety of funding and distribution strategies. We also discuss technical details like ways to attract investors and build an audience.»

Abonner: iTunes | RSS

 

Go Creative Show

«The Go Creative Show is a show dedicated to the creative professionals in the Film, Video, Music and Television industries.»

Abonner: iTunes | Stitcher

 

FCPX Grill

«Hosted by San Francisco editor Chris Fenwick, it is maybe the best way there is to stay on top of how editors are integrating FCPX into their workflows.»

Abonner: iTunes | RSS

 

The Coloristos ColorCast

«The Coloristos ColorCast is a monthly podcast about Film and Television Color Grading, Color Science, and Post-Production. If you’re interested or involved in color grading, finishing, and digital intermediate post-production, this show is for you.»

Abonner: iTunes