Innholdet i denne artikkelen er mer enn 6 år gammel. Vennligst ta dette i betraktning når du leser artikkelen. All teknisk informasjon er sannsynligvis utdatert!

Nytt år, nye muligheter og alt det der. Mange bruker starten av et nytt år på å finne seg et forsett. Som oftest går det på trening og kosthold, men mitt tips er å sette et mål om å lære seg noe nytt.

Lær deg et nytt kamera, en ny teknikk, et nytt software e.l. Lista er lang over hva man bør kunne når man jobber i filmyrket, og jo mer du kan, jo mer unik kan du gjøre produksjonen din.

Mitt mål for året er å lære produsere musikk! Valget falt på FL Studio, og selv om det blir mer en morsom hobby enn et verktøy jeg har brukt for til produksjoner, lærer jeg nok mer om hvordan musikk er satt sammen, og vil forstå både lyddesign og bruk av musikk noe bedre.

 

IMG_0050