Film

Super Hi-Vision er nå godkjent som TV-standard

14 Sep , 2012  

This content is more than 6 years old. Please, read this page keeping its age in your mind.
Any technical information given may be outdated!

Neste generasjons TV-standard kalt “Super Hi-Vision” er nå godkjent av FNs kommunikasjonsbyrå. Dette er et 8K bilde (7,680 x 4,320 pixels) noe som tilsvarer 32 megapixler! Til sammenligning er dette 16 ganger så stort som dagens “Full HD” som tilsvarer 2 megapixler.

 

 

Sammen med visningsteknologien er det også laget tre “Super Hi-Vision” kameraer for å fange den høye oppløsningen. Disse kameraene filmer per dags dato i progressivt 60 fps, men de har som mål å dobble denne til 120 fps. (Til sammenligning vises HDTV idag i 720p 25fps)

Denne nye standarden er et resultat ev en høring som “The UN’s International Telecommunication Union (ITU)” la ut som forslag i mai tidligere iår. Da de ikke mottok noen motsigelser innen fristen, ble forslaget nå vedtatt som en ny standard.

Siden TV-produsentene har valgt å sette fokus på produksjon og kommersialisering av 4K skjermer, vil ikke disse nye 8K skjermene se dagens lys før rundt 2020.

, ,

By5 Responses

 1. http://www./ says:

  BION I’m impressed! Cool post!

 2. http://www./ says:

  Hey, you’re the goto expert. Thanks for hanging out here.

 3. That’s what we’ve all been waiting for! Great posting!

 4. http://www./ says:

  Okay I’m convinced. Let’s put it to action.

 5. Dear Lynne,Looks like great fun! How neat is that to have a festival! Love funnel cake and look forward to eating some every summer at the fair.God bless and may you be able to sneak away on Saturday for some fun,d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *